א - דחו את בקשתך לביטול הדו"ח, ב - עקב זאת, שלחו

  • בקשה לביטול קנס לרכב עם תג נכה לא נענתה מזה 6 חודש
    רועי מ | 13/06/2018 16:30

    שלום,
    ב- 12/2017 קיבלתי דו"ח חנייה באדום- לבן (ד15)- עבירה על סעיף (ג)5, וזאת למרות שברשותי רכב עם תג חנייה לנכה ולמרות שהחניתי לפי ההנחיות הרלוונטיות לתג שכזה. כיומיים לאחר הנפקת הדו"ח שלחתי בקשה לביטול הקנס לעיריית פ"ת. באמצע 01/2018 קיבלתי אישור על שקיבלו את בקשתי ונתבקשתי להמתין לתשובה. בעודי ממתין (ועודני), קיבלתי אתמול בדואר רשום דרישה לתשלום הקנס.
    כאמור, מדובר בחצי שנה שבה רשות החנייה העירונית לא נאותה לשלוח אלי תשובה על בקשתי לביטול.
    מה תמליצו לעשות בשלב זה?
    האם עלי להמשיך להמתין?  האם עדיף לשלוח מכתב שאני ממתין לתשובתם נוכח בקשת הביטול שלי?

    בנוסף, אשמח אם תוכלו להתייחס למה נחשב זמן סביר להמתנה לקבלת תשובה? האם מוגדרת בתקנות מסגרת זמן שבה אם לא תינתן לי תשובה אהיה זכאי אוטומטית או בבית משפט) לביטול הקנס?
    תודה רבה.
    רמ

    • א - דחו את בקשתך לביטול הדו"ח, ב - עקב זאת, שלחו
      חיים | 13/06/2018 17:34

      לך שובר לתשלום הקנס
      ג - יש לך 2 אפשרויות ,האחת, לשלם, השניה ,להשפט, במשפט לא בטוח שתצא זכאי
      חצי שנה לקבלת תשובת הערעור זה זמן סביר