הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

הקמת גדר עקב סכסוך

  • הקמת גדר בגבול השטח הפרטי בעקבות סכסוך
    אמי חיון | 20/05/2018 17:50

     יש ברשותי בית  ביישוב בשומרון שהוא אגודה שיתופית כאשר השטח הוא בר רשות.
    לפני מספר ימים שלחתי לרשם האגודות מכתב תלונה על הוועד ויום לאחר שהוועד גילה זאת, מזכיר היישוב הגיע עם טרקטור לקצה השטח שלי (כשתי מטר מהכניסה לבית) והקים שם גדר במטרה לסמן את קצה השטח שלי, כנראה מתוך נקמנות, ומבלי כל סיבה מוצדקת- לא פלשתי לשטח לא שלי. ניסיתי לפנות למזכיר בעניין אך הוא סרב לספק תשובות. בנוסף, לא הוזכר דבר בנושא זה בפרוטוקול ישיבת הועד האחרונה אשר התקיימה מספר ימים לפני האירוע. נראה כי הוחלט על כך מעכשיו לעכשיו ובצורה לא מסודרת ובטח שלא מוצדקת. טרם הסרתי את הגדר אך היא מהווה מטרד הן פיזי והן בעקבות האקט הבריוני... מה עלי לעשות? תודה

    • הקמת גדר עקב סכסוך
      עו"ד יעל פרי | 22/05/2018 11:29

      אמי חיון,
      יש לבחון את האופן שבו התקבלה ההחלטה וככל והיא לא התקבלה כדין ניתן לתקוף את ההחלטה עצמה וביצועה.
       לא מן הנמנע כי הקמת גדר בשטח המושב, עומדת לזכות המושב ככל והקמת הגדר גורמת לפגיעה בזכויותיך לרבות אם הגדר הוקמה על השטח שלך ניתן יהא לדרוש את הסרתה.
      מציעה שתגיע לפגישת ייעוץ בה תוכל להציג את המפות ולהציג תמונת מצב מלאה ולקבל מענה לפנייתך
      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד
      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א
      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il