האם אפשר לסיים הסכם שכירות?

  • הפרת חוזה שכירות, כיון שלא ידעתי פרט מהותי
    יהודה | 13/05/2018 10:39

    שלום
    אני שוכרת דירה עם גינה גדולה.
    כיון שהפרטיות חשובה לי הנחתי על הגדר המקיפה את הגינה בד יוטה.
    התקשרו מהוועדה המיוחדת למשכיר ואמרו לו שיאמר לשוכר להוריד, כיון שזה בניגוד להוראות. מותר לשים רק גדר חיה או גדר מעץ.

    שאלתי האם מותר לי להפר חוזה שכירות, כיון שהקמת גדר מהסוג המותר יקרה לי, והמשכיר לא רוצה לבנות כזו?
    תודה רבה

    • האם אפשר לסיים הסכם שכירות?
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/05/2018 18:08

      היי יהודה,

      אין באפשרותי להשיב מבלי לבדוק את ההסכם ולקבל מידע נוסף.

      באופן כללי, אם המשכיר התחייב בפניך שתוכל לשים גדר והוצגו מצגים כאלו, והתברר לאחר החתימה שאין אפשרות, על פניו ייתכן וישנה עילה לסיים את ההסכם.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • המשך
        יהודה | 23/05/2018 15:46

        ליאור תודה
        המשכיר לא התחייב בפני.
        המשכיר לא ידע שיש איסור כאמור וגם השוכר לא ידע שיש איסור.
        בהסכם אין כל התייחסות לנושא