חתימת מנכ"ל על פיצויים

  • חתימת מנכ"ל על פיצויים
    אירנה | 03/05/2018 15:25

    לאחר 23 שנים התפטרתי מעבודתי עקב קריסת החברה עקב סכסוך בין השותפים / בעלים ובעלי המניות ומצבה הכלכלי. שאלתי היא: האם חתימת מנכ"ל החברה על שחרור הפיצויים לטובתי עלולה להתבטל עקב התנגדותו של אחד השותפים, שהוא רק בעל מניות, כנקמה בשותפים האחרים?

    • חתימת מנכ"ל על פיצויים
      עו"ד משה כאהן | 03/05/2018 15:57

      בעקרון לא, אלא אם כן לחותם לא היתה זכות חתימה בשם החברה

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il