תביעה אצל המפקח

  • הגשת צו עשה
    גיא | 22/04/2018 18:12

    ברצוני להגיש צו עשה נגד דייר בבניין שהפך את כניסת הבניין למחסן של גרוטאות.
    1. אין ברשותי תעודת זהות שלו, מה ניתן לעשות?
    2. האם האגרה המשולמת היא עבור כל בקשה שאני מבקש? אם למשל ברצוני לבקש שיפנה את הגרוטאות ובנוסף ישלם את האגרה ששילמתי בעת הגשת צו זה - האם עליי לשלם את האגרה פעמיים?
    3. כמה זמן ההליך לוקח בערך?

    תודה

    • תביעה אצל המפקח
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 24/04/2018 16:42

      שלום גיא,

      את פרטי בעלי הדירה תוכל למצוא בנסח הרישום (ניתן להוציא נסח מרוכז ובו פירוט בעלי כל הדירות.

      האגרה משולמת עבור הסעדים הנכללים בכתב התביעה.
      משך ההליך תלוי בלשכה ובהתנהלות הצדדים.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com