800 שח!! אין קנס שכזה עבירות חניה

  • חניה על מדרכה עם תו נכה
    יאיר | 18/04/2018 17:26

    שלום חניתי על מדרכה עם תו נכה ברחוב הסורג בירושלים ללא הפרעה לתנועה או להולכי דרך כאשר העליה למדרכה דרך כביש חד סיטרי. משני צידי הכביש יש תמרור אין חניה. מדגיש החניה על מדרכה של מבואה.
    נתנו דוח על סך 800 שח
    מתכוון ללכת למשפט ולא לשלם.

    • 800 שח!! אין קנס שכזה עבירות חניה
      חיים | 18/04/2018 17:46

      מתכוון ללכת למשפט ולא לשלם -  אם תחוייב במשפט, העונש יוכפל
      חניה על מדרכה - הקנס 500 שח או 250 שח תלוי איך חונים
      מה בכוונה מבואה?

    • חניה ברח' הסורג
      יעקבי | 19/04/2018 08:39

      שלום יאיר,
      האם החניה ב'מבואה' התכוונת לחניה בכניסה למדרחוב של שמעון בן שטח?
      מבדיקה בגוגל נוכחתי שיש מספר חניות לנכים ברחוב הקטן הזה. האם בדקת שמי מהן היתה פנויה? יש לך הוכחה שכולן היו תפוסות?
      אינני יכול להשיב אם מפגש של רחוב עם מדרחוב נכלל בקטגוריה של צומת. אם כן אז יש מצב שחנית בצומת. (צומת הוא מפגש של שני רחובות או יותר וכן מפגש של שני כבישים או יותר וכן מפגש של כביש-רחוב).
      לאורך הרחוב יש חניות בתשלום. האם היה מקום חניה פנוי? לציין כי רכב נכה פטור מתשלום דמי חניה.
      בטרם תלך למשפט: האם יש לך הוכחה שאתה החנית את הרכב במקום ההוא ולא מישהו אחר?

      • חניה על מדרכה עם תו נכה
        יאיר | 20/04/2018 13:52

        זה רחוב הסורג על שלומציון המלכה. 100 מטר לפני רשות האוכלוסין וההגירה. יש שם מיזרקה.
        תודה

        • חניה על מדרכה עם תו נכה
          יאיר | 20/04/2018 14:09

          רצב תמונה...לא הרכב בתמונה .יותר פנימה קרוב למיזרקה

          • קובץ מצורף חניה על מדרכה עם תו נכה  לת
            יאיר | 20/04/2018 14:18

            • האם חנית בתחום צומת?
              יעקבי | 20/04/2018 15:20

              • חניה על מדרכה עם תו נכה
                יאיר | 20/04/2018 18:13

                לא
                .זו לא צומת.
                זה מדרחוב
                זו לא התלונה בדוח.

                תודה

    • בהצלחה (?!) במשפט
      אבי | 22/04/2018 07:41

      האם אתה הנכה? האם הנכה היה אתך? אם לא, חשור בך מיד כי תחטוף פי כמה.
      על פי התמונה חנית באיסור (פחות מ 12 מ' מצומת תוך הפרעה לתנועה). גם חוק הנכים אוסר על כך. אם אתה לא מאמין - קרא את חוק הנכים.