תביעה נגד נהג רכב פוגע

  • תביעה נגד הנהג הפוגע
    רן | 18/03/2018 12:50

    האם ניתן להגיש תביעה כנגד נהג פוגע לאחר שחברת הביטוח שלו מסרבת לשאת בנזק?

    • תביעה נגד נהג רכב פוגע
      עו"ד ערן אלזם | 19/03/2018 22:01

      רן שלום,

      היות ואותו נהג רכש ביטוח למקרי תאונה ומאחר וחברת הביטוח מעניקה לו כיסוי ביטוחי, אין מבחינתו שום סיבה לשלם לך את הנזקים שנגרמו (אלא אם אלו נמוכים מההשתתפות העצמית).

      לכן, ככל ותשובת חברת הביטוח איננה מקובלת עליך - תוכל להגיש תביעה לבית המשפט כנגד הנהג וכנגד חברת הביטוח שלו.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com