פגיעה בשכר ובקידום

  • פגיעה בשכר וקידום
    מור | 16/03/2018 22:50

    שלום וברכה..
    אני עובדת תחת חברה שיש בה מספר משרדים של עבודה.
    כרגע במשך שנתיים עובדת במשרד מסוים.
    בתאריך 9.1 ביצעתי ראיון לאחד המשרדים הנוספים במשרד והתקבלתי.(במשרד זה התנאים יותר טובים מהמשרד הנכים מבחינת השכר והשעות).
    חיכיתי עד12.3 שיכניסו אותי לקרוס ולא בוצע.
    בנתיים עד ההמתנה נפתחו קורסים והתחילו לעבוד במשרד החדש.
    בפנייה שלי למנהלים מדוע טרם נכנסתי לקורס הוסבר שאין מידע.
    בתאריך 12.3 פניתי להסתדרות העובדים בעבודה בכדי לברר מה קורה איתי מבחינת הקורס.. בוצע בירור.. ומה הסתבר?! שדוחים אותי עד שיהיה מספיק אנשים במשרד הנוכחי.
    ואף אחד לא יידע אותי עד כה.. תמיד דחו את שאלתי.
    הובטח כי אכנס בקורס הקרוב ( כבר לא מאמינה)
    בנתיים נפגעת מבחינת קידום ומבחינת שכר.
    *כל השיחות וההודעות בנושא שמורות ומוקלטות*
    האם יכולים לעשות זאת?! מה עליי לעשות?!

    • פגיעה בשכר ובקידום
      עו"ד לילך אקרמן | 18/03/2018 11:54

      שלום רב
      יש לבחון את הנתונים והמידע על מנת לענות . ברמת העיקרון מעסיק לא מחויב לקדם או להעלות שכר אבל באם ניתנה לך כבר הבטחה לכך אזי ניתן אולי לטעון להרעת תנאים / הסתמכות יש לבחון כאמור את הנתונים

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il