הסדר נושים

  • תוכנית פרעון
    גמיל | 18/02/2018 18:32

    אני נקלעתי לקשים ונכנסתי להליך בחובות של 188 אלף שח בצו הכינוס הוגשו נגדי תביעות 124 אלף שח אני נמצא בהליך כבר 3 שנים היה דיון ראשון ונתן לנו השופט עוד אורכה להגיע להסדר כבר מחודש, 7/17 מהדיון עד היום השתדלתי להעביר כמה הצעות שלא קיבלו הסכמה המנהל המיוחד עד 60000 שח שזה מחצית מהחוב
    המנהל מתעקש ולא גמיש ולא מפטר על 124 אלף ורוצה כל הסכום
    האם במידה ומחכה לדיון אפשר להתגמש על ההחזר של מחצית מהחוב בתשחומים של 800 בחודש

    • הסדר נושים
      עו"ד עומר נירהוד | 23/02/2018 13:49

      על פניו ההצעה שלך לא ממש סבירה. תשלומים של 800 שח יתנו החזר של למעלה מעשר שנים. לא ממש סביר.
      נסה לבנות הצעה שתסיים את התשלום בחמש או שש שנים ובוא איתה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il