זכות דיירות מוגנת לשוכר

  • השכרה לטווח ארוך
    יוסף | 17/02/2018 20:31

    שלום
    ברשותי נכס מסחרי שהשכרתי כבר לתקופה של 9 שנים . החוזה הראשון נחתם ל 4 שנים ונחתמו חוזים חדשים כל שנתיים . שאלתי היא ,האם השוכר בשכירות ארוכת טווח כמו שלי , יכול לבוא בדרישת בעלות על הנכס ?האם יכול השוכר להיות דייר מוגן בנכס בניגוד לרצוני ? לכמה זמן לפי דעתכם רצוי לחתום על חוזה השכירות ?
    תודה

    • זכות דיירות מוגנת לשוכר
      עו"ד אלעד וייסטוך | 22/02/2018 16:39

      יוסף שלום,

      הסר דאגה מלבך. השוכר הוא בעל זכות שכירות בלבד גם אם היא מתחדשת. על מנת להקנות זכויות מעבר לכך יש לעשות זאת באופן מפורש ובתמורה.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il