דו"ח מהירות

  • דוח מהירות עם כפל קנס
    ר. א. | 13/02/2018 11:48

    קבלתי מכתב על דוח מהירות עם כפל קנס שלחתי להם אישור מהדואר שאין אפשרות לוודא שקבלתי את הדוח ובנוסף בקשתי לקבל את התמונות קבלתי תשובה שמבחינתם הדואר נשלח ואין הם מחויבים לשלוח לי שוב את התמונות .מה אני עושה?

    • דו"ח מהירות
      יעקבי | 13/02/2018 20:13

      שלום ר.א.
      הדו"ח הראשון נשלח בדואר רשום.
      דואר רשום יראוהו כ"נתקבל" כעבור 14 ימים.
      בסניף הדואר שלך יש מעקב אחר הדואר הרשום. מה נאמר שם?
      האם נשלחה לך הודעה על דבר דואר רשום? האם נרשם כ"לא נדרש"?

      • קובץ מצורף דו"ח מהירות
        רחמים אהרוני | 14/02/2018 08:29

        שלום רב
        לפי המכתב של חברת הדואר הם רשמו שם "לא נדרש"
        אני לא יודע מה זה אומר אבל אני לא קבלתי שום הודעה לגבי הדואר ולכן הוא לא נדרש (מצרף מכתב של רשות הדואר)ובשיחה עם הדואר הם אמרו לי שאין אפשרות לוודא שאכן קבלתי את ההודעה המדוברת .ועדיין המשטרה לא מקבלת את תשובת הדואר ולא שולחת לי את התמונות לוודא שאכן מדובר בי .אנא עזרתכם תודה מראש

        • לא נדרש הכוונה ששמו לך בתיבה הודעה שיש לך
          חיים | 14/02/2018 13:09

          מכתב רשום בסניף הדואר ואתה לא ניגשת לסניף ודרשת את המכתב
          לא נדרש מצויין בתנאי שנשלח לך דואר רשום לכתובת הנכונה שלך
          הבעיה שלך היא להוכיח שלא שמו לך הודעה על דואר רשום

          • דו"ח מהירות
            רחמים אהרוני | 14/02/2018 14:43

            אני לא בטוח שאני חייב להוכיח שלא קבלתי את המכתב .יותר הגיוני שהדואר אמור להוכיח שקבלתי אולם הם לא יכולים לוודא שקבלתי מאחר וזה נשלח כדואר רגיל. לפי משרד הדואר. מה גם שכתבתי שהתיבת דואר שלי שבורה וגם של האחרים בגלל השיפוץ בבנין וכל הזמן המכתבים נופלים לרצפה
            השאלה מה החוק קובע במקרה כזה?וגם אני לא מבין את ההתעקשות של המשטרה לא לשלוח לי את התמונות של העבירה .אם הייתי רואה שזה אכן אני הייתי משלם את הקנס מזמן.מחכה לתשובתכם תודה

            • ברגע שנשלח אליך, לכתובתך כפי שרשומה במשרד
              חיים | 14/02/2018 16:51

              הפנים, מכתב רשום, רואים אותו שנתקבל על ידך,
              לא נדרש, מציינים כאשר מכתב כזה שנשלח אליך, לא הלכת לאסוף אותו מסניף הדואר.
              במכתב ששלחו לך מהדואר מצויין מס' שמעיד שהמכתב היה בדואר רשום
              הבעיה שהדוח חלוט ולכן המשטרה לא תשקיע זמן בזה ולך לא נותר אלא לשלם ואם תרצה תוכל לתבוע את המשטרה אבל כפי שזה נראה, אין לך עילה טובה