תמהיר נסיבות

  • תצהיר לגבי נסיבות התאונה
    ניבר | 13/02/2018 01:13

    שלום,
    הייתה לי תאונת דרכים עצמית : מייד כשיצאתי מהרכב מעדתי ונקעתי את הקרסול.לא היו עדים.
    פניתי לקופ"ח לקבל טיפול רפואי ראשוני ודיווחתי במשטרה.
    לפני חצי שנה סיימתי פיזיותרפיה שלחתי מכתב דרישה לחברת הביטוח עם כל המסמכים הרלבנטיים לתאונה.
    בהתחלה ביקשו שאשלח להם העתק של דו"ח התאונה שמלאתי בתחנת המשטרה.אגב, בשדה של תיאור התאונה שבדו"ח התאונה רשמתי : "חניתי את הרכב ונפלתי ביציאה ממנו"אתמול חברת הביטוח פנתה אליי בבקשה שאשלח להם תצהיר לגבי נסיבות התאונה (למרות שבדוח התאונה שמילאתי במשטרה רשמתי כיצד אירעה התאונה).
    שאלות:1. האם ההתנהלות של חברת הביטוח מקובלת? למה לא ביקשו את הכל מראש ?כל פעם מבקשים משהו חדש .
    .2. התאונה אירעה לפני כשנה, איני זוכר אם החוקר בכלל לקח ממני עדות לגבי נסיבות התאונה אולם במידה וכן ייתכן שהתצהיר שאתן לחברת הביטוח לא יהיה זהה במאת האחוזים למה שאמרתי לחוקר. מה עושים? האם אפשר לכוון אותי מה עליי לרשום לגבי נסיבות התאונה? איני מעוניין לפרט כדי שחברת הביטוח לא תנסה להתחמק מפיצוי.
    תודה,ניבר

    • תמהיר נסיבות
      עו"ד אילנה אליכיס | 22/02/2018 13:58

      חברת הביטוח בכל פעם מבקשת חומר לפי התקדמות ניהול התיק

      גם אחרי תצהיר יכול להיות שיבקשו חומר נוסף

      בכל אופן תצהיר נסיבות יש לכתוב כפי שנשמע נסיבות איך קרה, למה קרה ,יום שעה וכו

      יש לגשת לחתום בפני עו"ד

       בהצלחה
      בברכה,

      אילנה אליכיס, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      נייד: 054-4796688; מייל: ilanalaw.adv@gmail.com