הפרת הסכם גירושין

  • הסכם גירושין -ביזיון בית המשפט
    יקיר | 14/01/2018 07:43

    שלום רב,
    אחי התגרש  לפני 7שנים !
    גרושתו התחילה לעשות מה שבא לה:
    1.ישנם שני תיקים בשני בית המשפט ,אחד ברבנות שהתחיל את דרכו ראשון ואחד בבית המשפט לענייני משפחה!
    בבית המשפט נקבע כל העניין של רכוש,התחייבות של גרושה לספר ולמסור מידע על כל מה שקורה להם וברבנות נקבעו הסדרי ראייה!
    אחי לא ראה את ילדיו במשך שנה אבל שילם מזונות כמו כל אחד ובחודשים האחרונים לא משלם לגרושתו מזונות כי אין ראיית ילדים!
    גרושתו הלכה להוצאה לפועל ופתחה תיק מזונות לפי הסכם גירושין של בית המשפט לענייני משפחה
    ומה עליו לעשות כי איננו רואה את ילדיו כלל!
    הקטינה מסרבת לראותו אותו כי הוא לא קונה לה דברים לפי בקשתה והקטין רק בן 7 והיא לא מרשה לו להתקרב אלי ולשכוח ממני!
    הוא איננו מעוניין לדבר איתה יותר ורק מדבר איתה בהודעות והיא סגרה לי את ווטספ ורק אומרת לי שהיא מעוניינת לדבר בטלפון ולא בהודעות!
    הוא מגלה דברים מאנשים אחרים שבתו הייתה במשטרה או היא מטיילת בחוץ בשעות מאוחרות וגרושתו עובדת כל שבוע במשמרת שונה לזאת שלפני שבוע וזאת גם כולל עבודה בלילה!
    היא אומרת לה בהודעות שהיא בבית כשהוא רואה שהיא בחוץ עם חבריה!
    הידיים שלו כבולות בכל פעם שהוא הולך לשאול לגבי ילדיו .לשניהם יש אופוטרופ שווה אבל המשמרות על ילדיה אצלה !
    מה עושים?
    תודה

    • הפרת הסכם גירושין
      עו"ד רוית טוב-לי | 14/01/2018 17:31

      יקיר, שלום,
      הצטערתי לשמוע שזה המצב.
      ניתן לפנות הן לבית המשפט והן לבית הדין בבקשה מתאימה. בכל מקרה אינך רשאי להפסיק לשלם מזונות על דעת עצמך, גם אם אינך רואה את הילדים.
      כדאי כמובן להתייעץ עם עורך דין.
      בהצלחה, רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il