האם אפשר לבטל עסקה?

  • תביעה קטנה
    אביטל | 14/12/2017 18:06

    בסוף חודש אוגוסט רכשתי ב3 תשלומים של 400 (סה"כ 1200 ) 3 טיפולי פנים. אציין שהטיפול הראשון נעשה באמת בפסיכולוגיה הפוכה ובכך שהיא חוטפת לי את הכרטיס ומחייבת אותי למרות שבאתי רק להתיעץ.הכל אופן טיפול אחד עשיתי ואת 2 הנותרים עקב מצבי הבריאותי אני לא עושה. כלומר 2 טיפולים על סך 800 שח והמטפלת לא מוכנה להחזיר לי בטענה שהיא יכולה לבטל רק עד 14 ימים ובנוסף היא טוענת שהיא נתנה לי הנחה על רכישת סדרה כשזה שקר כי היא בעצמה אמרה שטיפול עולה 400 וחייבה אותי ב1200 על 3 טיפולים אז איזה הנחה בדיוק ניתנה לי ברכישת סדרה? בכל אופן.האם יש טעם לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות? תודה

    • האם אפשר לבטל עסקה?
      ליאור חאיק, עו"ד | 14/12/2017 20:12

      היי אביטל

      חסר מידע. באיזה אופן עשית את העסקה? האם מדובר בעסקה ברוכלות? הגיעו אליך הביתה?

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • תגובה
        אביטל | 14/12/2017 23:05

        תןדה על המענה
        מדובר בעסקה שנעשתה דרך כרטיס אשראי
        הגעתי אליה לבית העסק לצורך התייעצות
        ירדו לי כבר 3 תשלומים והיא לא מעונינת  להחזיר לי את הכסף.מיותר לציין שלא עשיתי את הטיפולים.

        • יש לבדוק על מה חתמת.
          ליאור חאיק, עו"ד | 17/12/2017 13:59

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com