האם רופא מחוייב לבדוק ממצא חבוי?

  • לתבוע בגלל זיהום
    גיל | 14/12/2017 17:13

    הלכתי לרופא בגלל כאבים ברגל, הרופא לא ראה שהייתה פטרייה בכף הרגל כי זה היה בכף הרגל ולבשתי קרוקס ואז הפטרייה גדלה ונהייה זיהום וזה נהיה ממש מגעיל ואני רוצה לתבוע. השאלה שלי היא כמה כסף הרופא ייתן לי?

    • האם רופא מחוייב לבדוק ממצא חבוי?

      שלום גיל,
      רופא איננו מחוייב לבדוק ולטפל בממצאים ובתלונות שלא הובאו בפניו. אם ביום הביקור  דיווחת על כאב במקום אחר ברגל, ולא הראית לרופא את הנגע בכף הרגל ואף לא התלוננת על קיום הנגע בפניו- הרי שלא ניתן היה לברר את העניין ולהציע לך טיפול מתאים.
      רק אם ביקשת מהרופא לבדוק את כף הרגל והוא נמנע מלעשות זאת, התעלם מתלונותיך או לא הציע טיפול מתאים - מדובר ברשלנות.

      אורלי הרמן, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הנדיב 31, זכרון יעקב
      טל': 04-6344221; מייל: hermanorly@gmail.com