תביעת ידועה בציבור

  • הכרה כידועה בציבור
    מאשה | 13/12/2017 23:46

    שלום רב !

    אני צריכה עזרה דחופה !

    התגוררתי  7.5 שנים  עם בן זוג .

    יש 4 חוזים ברציפות  על שכירות דירות משותפות .

    מודגש כי כל 4 דירות אינו מתאימות  לחיים כשותפים אילו לבני גוג בלבד .

    כמו כן ברור כי היה יחסים אינטימיים בהסכמה  ושיתוף כבל חלקי החיים  לרבות ניהול משק בית משותף .

    לא נתקבל שום גמלה ממוסד לביטוח לאומי .

    יש לי גם הצנרת עדים על חיים משותפים .

    בן  זוג סירב לחתימת טופס הצהרה להכרת יידוע בציבור מול מוסד לביטוח לאומי  ולאחר לכן  ( לפני חדשים ) עזב את דירתנו השכורה אחרונה  - לכך הנני במצב חוסר עונים מול מוסד לביטוח לאומי בגין חובות תשלום דמי ביטוח לאומי  במשך  8 שנים .

    אני צריכה פסק דין  הצהרתי עובדתי  להכרת לידועה בציבור לתקופה של 7.5 שנים תוך ויתור על חלוקת רכוש משותף  לתובעתי וויתור על כל תביעה וטענה  עתידית  לתובעתי .

    הנני במצב כלכלי חוסר עונים עקב עיקול  חשבון בנק שלי , כספים השייכם לי אשר  נמצאים  בידי צד' ג' .

    גם ביטוח לאומי למרות שהוגש בקשה לביטול מישוש הרכב גרר רכב לפני שבוע .

    ברור שמצב זה גורם לי גם נזקים עסקיים  ( הנני מהנדסת אזרחית  עצמאית .

    אין באפשרותי להשכיר  שירותי עורך דין  בכסף .

    לדבר עם סיעה משפטי כמו לדבר עם הקיר !

    • תביעת ידועה בציבור
      עו"ד רוית טוב-לי | 19/12/2017 11:47

      מאשה, שלום,
      לצערי הפורום שלנו הוא לא כתובת לעזרה דחופה...
      לא הבנתי מה הקשר בין עזיבת בן הזוג לבין החוב לביטוח לאומי.
      ככלל, אם בן הזוג לשעבר לא מסכים לחתום על הסכם כרצונך, יש לתבוע אותו.
      אם אין לך כסף לשכור עורך דין, אני ממליצה שלפחות תלכי לפגישת ייעוץ אצל עורך דין, כדי שיבין את המצב וייעץ לך מה לעשות, ומשם תמשיכי בעצמך.
      בהצלחה,
      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il