מה תקופת הזמן המינימלית להחזקה בדירה לקבלת פטור ?

  • מס שבח
    א | 12/12/2017 15:24

    בני נכה 100 אחוז רוצה למכור דירה שקנה לפני שנה ולקנות דירה בעיר אחרת...בשביל לקבל פטור ממס שבח בני  יכול למכור את הדירה רק אחרי 18 חודשים אחרי הקניה...האם יש שינוי בחוק מחודש ינואר...קראתי  ולא כל כך הבנתי...תודה רבה וחג שמח

    • מה תקופת הזמן המינימלית להחזקה בדירה לקבלת פטור ?
      יוסי קורן, עו"ד ו- רו"ח | 13/12/2017 13:37

      א שלום,
      אכן ישנם כמה שינויים שיחולו החל מ- 1/1/18,
      ואולם לענין תקופת ההחזקה לא יחול שינוי.
      אחד התנאים הוא אכן החזקת הדירה לתקופה של 18 חודשים לפחות.
      בהצלחה.

      בברכה,

      יוסי קורן, עו"ד ורו"ח
      מנהל פורום דיני מיסים

      כינור 14, ראש העין
      נייד: 054-3134250; מייל: yossi.koren.adv.cpa@gmail.com