הרכב הלבן שבצילום חונה במלואו בחניית נכה

  • קובץ מצורף חניית נכים
    עמרי | 11/12/2017 18:46

    שלום,
    רציתי לברר אם חנייה לצד חניית נכים היא כפי שהם מציינים: העמדת/החנית רכב: ליד תמרור המסמן חניה לרכב של נכה (משותק גלגלים). על התחום בו הרכב שלי נמצא, לא היה סימון מלבד צבע לבן על המדרכה. אציין כי איני מחנה על חניות נכים. המקום המצולם יד חרוצים 19 נתניה

    • הרכב הלבן שבצילום חונה במלואו בחניית נכה
      חיים | 11/12/2017 19:38

    • לא ברור מה גבולות חניית הנכים.
      יעקבי | 11/12/2017 23:41

      שלום עמרי,
      קשה להתרשם מן התמונה.

      • קובץ מצורף תמונה להמחשב
        עמרי | 12/12/2017 00:26

        קודם כל תודה רבה לעונים.
        צירפתי תמונה של המקום. רציתי להבין אם שטח המשולש שליד חניית הנכים שייך גם לחנייה ואם כן אם הדוח עליו 1000 שח קנס.
        שוב תודה רבה על עזרתכם.

        • לא שייך!
          יעקבי | 12/12/2017 07:56

          שלום עמרי,
          בתמונה רואים היטב תיחום של שטח חניית הנכים.
          השאלה אם הרכב הלבן חרג ולו במעט לתוך שטח חניית הנכים.

          • השטח לא שייך אבל הדוח תקין
            אבי | 12/12/2017 09:17

            מהתמונה הקודמת רואים את חלק הרכב בחניה.
            מקצתו ככולו.
            ואפ מגיע רכב רחב ואינו יכול לפתוח את המעלון לשחרר את כסא הנכים, זה תקין?
            לא!
            שלם וזכור!