מימוש פסק דין של בית הדין לעבודה בנוגע לשכר עבודה

  • עיכוב בתשלום פסק דין
    מוטי | 10/12/2017 19:22

    קיבלתי פסק דין בפשרה בבית דין לעבודה ומעסיקי לשעבר היה צריך לשלם לי 5 אלף שח עד 30.8.17 ע"י שליחת צק בדואר.
    פניתי לעורך דין של מעסיקי לשעבר והתקשרתי לחברה, המנהל ניתק  לי את הטלפון בפרצוף, התקשרתי שוב ביקשתי את הנייד של המנהל הפקידה אמרה שהוא בחול אמרתי לה שתגיד לו שאם לא אקבל את הצק תוך שבוע אפנה להוצאה לפועל, בתאריך 6.12.17 השגתי את הנייד של המנהל לשעבר והוא נתן לי שק לתאריך 7.12.17. שאלתי: האם כדאי לי לפנות להוצאה לפועל בדרישה לתשלום נוסף בגין העיכוב? ובאיזה סכום מדובר?
    תודה רבה

    • מימוש פסק דין של בית הדין לעבודה בנוגע לשכר עבודה
      עו"ד אריאל שוורץ | 11/12/2017 23:26

      מוטי שלום,

      במקרה זה עדיף שתפנה לבית הדין האיזורי לעבודה בו ניתן פסק הדין לטובתך ותבקש מהם הוראות בנוגע לעדכון התשלום (ככל שישנה ריבית והצמדה שהצטברה דרך הפיגור). אפשרות אחרת הינהלפנות לבית הדין האיזורי לעבודה במסגרת בקשה לפי פקודת ביזיון בית המשפט.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      פנחס ספיר 8, נס ציונה
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com

      • ביזיון בית משפט לעו"ד אריאל שוורץ
        מוטי | 13/12/2017 11:33

        תודה רבה לתשובתך, לגבי ריבית והצמדה בדקתי מדובר ב5 שח לא שווה, נראה לי שעדיף ביזיון בית משפט שאלתי מה עליי לרשום בבקשה? תודה רבה