שים תמונה של המקום

  • חניה בתחום פחי האשפה
    יוסף | 10/12/2017 15:01

    חניתי ברחוב שמגר בירושלים בתוך המתחם המגודר של פחי האשפה.
    פקח עירייה צילם ונתן לי דו"ח על כך שחניתי במקום מעבר כלי רכב, במקום בו אסור לחנות או להוריד נוסעים.
    האם הוא צודק? זה נקרא מקום מעבר כלי רכב, בגלל שרכב האשפה מפנה משם את הזבל??

    • שים תמונה של המקום
      חיים | 10/12/2017 17:28

    • אם המתחם מגודר למה לפלוש?
      יעקבי | 10/12/2017 20:49

      שלום יוס,
      שמא הפרעת בצורה כל שהיא לרכב פינוי אשפה או חסמת גישה?

      • כנראה, ואז מה?
        יוסף | 10/12/2017 21:00

        נכון זה לא יפה לעשות כך, אבל איפה כתוב שאסור להפריע לרכב האשפה לפנות האשפה לכשיבוא לשם?

        • אם מדובר בכביש ציבורי ולא היה כל תמרור האוסר חניה
          חיים | 10/12/2017 23:06

          יתכן והדוח שניתן לא מוצדק, לכן רצוי לצלם את המקום ולצרף תמונה לכאן לצורך התרשמות

        • איפא כתוב? בתקנות התעבורה.
          אבי | 11/12/2017 11:04