חיוב שותף בחלקה

  • תמא 38 פינןי בינוי
    פוקס אריה | 09/12/2017 14:11

    יש לי דירה במגרש עליו בנויות 2 דירות עם קיר משותף  יש רישום בית משותף  לי יש 340 מטר ולשכן יש 285 מטר מתוןך מגרש בגודל 625 מטר.שאלתי האם אוכל לקבל היתר בניה עבור חלקי לפי תמא 38 הריסת דירתי ובניה חדשה בחלק המגרש שלי .שכני לא מעונין כרגע להרוס את דירתו.התבע  מאפשרת לבנות על המגרש 6 יחידות.ו8 יחידות אם הורסים את 2 הדירות הבנויות.

    • חיוב שותף בחלקה
      עו"ד אילן הלוי | 13/12/2017 11:15

      אריה שלום

      אני מבין שהכוונה להרוס את ההקיים ולבנות במקום 8 דירות על כל המגרש.
      אני לא רואה איך אפשר לקדם את זה ללא הסכמת השכן.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com