לנהג שעדיין צריך מלווה, אין עדיין רשיון נהיגה אלא

  • נהיגה ללא מלווה
    אבי דהאן | 09/12/2017 11:50

    בוקר טוב לכולם אתמול בלילה היינו שלושה חברים ושניהם היו מאוד שיכורים בשעת הלילה ואני הייתי צריך לנהוג למרות שאני עם מלווה בלילה ,בכל זאת עליתי על ההגה עצר אותי שוטר ויש זימון לשימוע אצל קצין מה אתם אומרים המשך תהליכים..

    • לנהג שעדיין צריך מלווה, אין עדיין רשיון נהיגה אלא
      חיים | 09/12/2017 15:57

      היתר נהיגה , לכן מירב הסיכוי שתידרש לטסט ותיאוריה מחדש.

    • וזאת בנוסף למשפט, קנס כספי, פסילה בפועל
      אבי | 09/12/2017 16:55

      פסילה על תנאי
      אם הפסילה בפועל תהיה מעל 3 חודשים אז גם טסט ותיאוריה מחדש

    • למה?
      יעקבי | 09/12/2017 19:33

      שלום אבי,
      כמה טרחת, השקעת, למדת כדי שיהיה לך רישיון נהיגה.
      כעת רישיונך יישלל.
      בשימוע בפני קצין ייקבע אם רישיונך יישלל מנהלתית לחודש ימים (טרם המשפט). כמו כן הקצין יחליט אם להחרים הרכב לחודש ימים (הוצאה כספית גדולה).
      ואז יגיע המשפט. ומה תטען? מה שסיפרת לעיל לא מחזיק מים. אתה יודע כמה עולה לשכור שירותי עו"ד?
      אתה לא מתחרט על הצעד הנמהר שעשית?