נסיעה לקנדה

  • Eta לקנדה
    דודי | 04/12/2017 14:16

    שלום
    אני מתכנן טיול לקנדה ובטופס אישור כניסה יש שאלה של "אם הורשעתי או נעצרתי פעם ואני יכול לסמן לא או לסמן כן ולהסביר את הארוע, השאלה שלי היא אם נשפטתי בעבר כקטין והמשפט הסתיים ללא הרשעה ועברו יותר מ7 שנים מאז, אני צריך לסמן כן או לסמן לא, למיטב ידיעתי התיק צריך היה להימחק

    • נסיעה לקנדה
      עו"ד ירון שבס | 07/12/2017 00:23

      שלום רב,
      המלצתי היא שתפנה את שאלתך לעורך דין המתמצא בדיני ההגירה של קנדה. הוא הכתובת!

      בהצלחה

      בברכה,

      ירון שבס, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך מנחם בגין 65, תל אביב
      טל': 052-6316993; מייל: yaron@sheves-law.co.il