אפשר לתבוע על עוגמת נפש?

  • פיטורין על הונאה
    שלומי | 15/11/2017 18:50

    שלום שמי שלומי
    בן 29 .
    לפני כ 5 שנים עבדתי בחברת **** כ10 חודשים , פיטרו אותי על שטות מוחלטת וסיבנו אותי בסיפורים על חוסר מקצועיות , מיותר לציין שהייתי הכי טוב במכירות בצוות בכל התקופה , המנהל שפיטר אותי איחל לי הצלחה ואף שקל לתת לי אזהרה שבסוף בוטלה ופוטרתי .
    רק שהוא לא ציין שהכניס לי בעיף של הונאה שמעולם לא בוצעה , לא הוגשה נגדי תלונה מעולם ולא אמרו לי כזה דבר , הסיפור מקבל תפנית מאחר שאותו בחור שםיטר אותי התפטר מהחברה והפך לזכיין של פלאפון בשירות פרונטלי .
    לםני 10 חודשים הוא הציע לי לעבוד אצלו בשם בדוי עם שם משתמש אחר , והסכמתי , אני עדייןנחשב עובד שלו , בתקוםת העבודה בנינו הוא סיפר לי שהוא םיטר אותי על הונאה ושזה מה מה שאמרו לו שעשיתי ושהוא יצא איתי לא בסדר (הבנתי אחר כך למה לא התקבלתי לחברות סלולר מתחרות , אחרי שעברתי את כל השלבים והמנהל אמר לי לא התקבלת מסיבות שלא ניתן לפרט )
    חברת *** עלתה על זה שאני עובד אצלו בשם בדוי וכנראה הוא יאלץ לפטר אותי בשנית רק בגלל שיש לי סעיף הונאה שקרית בהחלט שמעולם לא בוצעה ויעיד המנהל שלי שאחראי לסעיף .
    ברצוני לדעת אם יש עילה לתביעה כנגד יברת **** , נחסמתי לכל חברת סלולר ונאלצתי לעבוד בשם בדוי אצל זכיין , לא ללכת לעבודה שהיו ביקורות , להפסיד ימי עבודה שחושדים שיש ביקורת פתע , בקיצור הרסו לי את החיים .
    פגעו בי אחרי שהייתי לוייאלי לחברה והכנסתי לה סכומי כסף יפים .
    מעולם לא טענו כלפיי הלקוחות על חוסר שביעות רצון או חשד להונאה .
    שמו לי רגל וזה מלווה אותי עד היום לצערי .
    מה עלי לעשות ? שוב דה זה וו שאני מפוטר על לא עוול בכפי .
    א י לא רוצה לעבוד שם יותר אבל אני רוצה לתבוע אותם על כל ימי העוגמת נפש.
    ועל כל אותם דברים שעשו שגרמו לי להרס נפשי .
    תודה רבה.

    • אפשר לתבוע על עוגמת נפש?
      עו"ד צילה ניהוז | 18/11/2017 19:08

      שלומי שלום,
      במסגרת הפורום לא ניתן לתת ייעוץ פרטני.
      ממליצה שתפנה לעו"ד לקבלת ייעוץ פרטני למימוש הזכויות שלך.
      בהצלחה.
      בברכה,

      צילה ניהוז, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שמעון בן חמו 35/5, ירושלים
      טל': 073-7319465; מייל: tzila.n@gmail.com