רמזור אדום?

  • משפט על אי ציות לאור אדום
    מיטל | 23/10/2017 08:58

    שלום, קיבלתי דו"ח על אי ציות לאור אדום על סך אלף ש"ח ו 10 נקודות, אך למיטב זכרוני עברתי באור כתום מהבהב ולא אדום. ביקשתי להישפט, אני לא חושבת שיש להם צילום. מה אתם ממליצים לי להגיד במשפט? תודה

    • רמזור אדום?
      יעקבי | 23/10/2017 10:11

      שלום מיטל,
      תמוה.
      האם מדובר על דו"ח מצלמה?
      הקנס על רמזור אדום הינו 1500 ש"ח.
      "למיטב זכרוני" אינו ראיה.
      אין כתום מהבהב אלא כאשר מערכת הרמזורים לא פועלת.
      נא סרקי את נסיבות הדו"ח וסעיף האישום.

      • אפרט
        מיטל | 23/10/2017 12:14

        מדובר ברמזור אדום כאשר שוטר שעמד בצומת דיווח בקשר לשוטר שעמד אחרי הצומת (אחרי פניה שמאלה), והשני עצר אותי אחרי הפניה. אני ראיתי רמזור ירוק מהבהב כשעברתי ולא אדום כפי שהוא טוען. השוטר לא צילם אותי ככה שזה מילה שלי נגד מילה שלו..

        • רמזור אדום
          יעקבי | 23/10/2017 22:00

          שלום מיטל,
          בידייך הדו"ח בלבד.
          אין לך את המיזכר שרשם השוטר הצופה. במיזכר זה מפורטת העדות של השוטר.
          אכן גירסה שלך מול גירסת השוטר. של מי אמינה יותר?
          זאת לדעת כי השוטר הצופה מורה לשותפו לעצור רכב שחצה את קו העצירה ברמזור מופע אדום.
          על ירוק מהבהב לא היו עוצרים אותך.

    • רמזור אדום
      עו"ד מיכל סיני | 23/10/2017 23:19

      ראשית, אני חושבת שעשית נכון שביקשת להשפט.

      שנית, אינני יכולה להמליץ לך מה לומר שהרי לא עומדות בפני נסיבות המקרה והדו"ח המשטרתי.

      הינך מוזמנת לפנות אלי באופן פרטי לייעוץ.

      בברכה,

      מיכל סיני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בן גוריון 1, בני ברק
      טל': 050-2981979?; מייל: sinaimichal29@gmail.com

      • קובץ מצורף מצורף הדוח
        מיטל | 24/10/2017 08:33

        אשמח אם תוכלי להסתכל על הדוח.. בנוסף הבנתי שלפני הכניסה למשפט יציעו לי להגיע להסדר, האם זה נכון? זה עדיף על להיכנס למשפט? תודה