זה אותו אלמוני שמתי לב שלא כתבתי משהו

  • אלמוני מתגייס עם עבר פלילי לא רשום
    פלוני אלמוני | 13/10/2017 17:35

    אלמוני נשפט לפני כ חצי שנה בבית משפט לנוער בעבירות חמורות. למזלו הרבה של אלמוני הוא עבר שיקום רציני וזה בא על ידי ביטוי בבהמ"ש וכן יצא ב"אי הרשעה". בין היתר של העבירות שביצע (סחיטה באיומים) הוא הודה בשימוש בסמים(מריחואנה) אך בשום שלב בבית המשפט לא הואשם בכך בבהמ"ש מסיבה לא ידועה (כנראה אז המשטרה לא יחסה לזה חשיבות).
    אלמוני בדק במשטרה ואין לזכותו תיקים פלילים. עכשיו אלמוני קיבל צו גיוס וכידוע הוא צפוי לשאול את השאלות שנוגעות לגבי השאלה שאני שואל:
    1. האם השתמשת בסמים בעבר או אתה משתמש עכשיו (אלמוני כבר לא משתמש ולא השתמש מתחילת המשפט שלו ועד עצם היום הזה). אלמוני לא מואשם בזה בשום אופן אין לזה תיעוד מלבד ההודאה שלו במשטרה וקרוב לוודאי שזה נגרס או הושמד, אלמוני יהיה צריך להודות גם בצבא שהוא ישתמש בסמים וכן כך קרוב לוודאי ירד לו פרופיל.
    2. אלמוני כאמור יצא ב"אי הרשעה" אם ישאלו אותו לגבי עבר פלילי או הפרות בחוק הוא צריך להזכיר את אותו משפט שנשפט אלמוני?

    • זה אותו אלמוני שמתי לב שלא כתבתי משהו
      פלוני אלמוני | 13/10/2017 17:37

      פלוני הודה בשימוש במריחואנה רק במשטרה, לא בבהמ"ש

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 14/10/2017 11:58

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך אבא הילל סילבר 12, מגדל ששון חוגי, רמת גן
      טל': 03-6126260; מייל: amir@morashti.co.il