עזיבת ניהול קבוצת פייסבוק

  • ניהול קבוצת אינטרנט
    עלמה | 13/10/2017 11:54

    שלום, במשך כשנתיים וחצי ניהלתי קבוצת פייסבוק גדולה (תמורת עמלה קטנה) של מי שמנהל תעשייה שלימה של רכישות באינטרנט. אם הזמן גיליתי דברים שלא מצאו חן בעיניי ויצאתי מניהול הקבוצה בידיעתו של המנהל הראשי. ביקשתי ממנו שיסיר את ההמלצות האישיות שלי, כולל תמונות שלי ושל משפחתי - הוא אמר שמאחר והאתר מוכר וכל הקטע של האתר זה הקישורים, הוא לא יסיר אותם.  לציין שאת העמלות מההמלצות שלי שעדיין נמצאות באתר -  רק הוא מקבל כעת ולא אני כי אני כבר לא חברת קבוצה / מנהלת. האם אפשר לדרוש ממנו להסיר את הקישורים וההמלצות האישיות שלי? אודה לתשובתכם.

    • עזיבת ניהול קבוצת פייסבוק
      עו"ד עינב יונסוף וייס | 20/10/2017 19:29

      עלמה שלום,

      מה הכוונה ל״המלצות״?
      ברור את תמונותיך ותמונות משפחתך עליו להסיר בעת שאת מבקשת.

      בברכה,

      עינב יונסוף וייס, עו"ד
      מנהלת פורום עורכי דין

      יחזקאל שטרייכמן 2, תל אביב
      נייד: 054-4250168; מייל: ejweiss.law@gmail.com

      • המלצות הכוונה...
        עלמה | 20/10/2017 22:40

        המלצות - הכוונה לקישורים שלי הכוללים תמונות של הבת שלי (אומנם לא חשפתי את פניה), תמונות שלי של בעלי - שוב ללא פנים. פריטים שצולמו בתוך הבית, כהמלצה לרכישה עם קישור למוצר.

        נכון להיום, אחרי שעזבתי וקיבלתי את העמלה האחרונה שהיה צריך לשלם לי, הוא משתמש בקישורים שלי ובתמונות ומפרסם אותם באתרים שלו.

        במידה ויסרב שוב, זו עילה לתביעה?