דמי גמולים

  • טענה כנגד מצב לא ברור
    אלמונית | 27/09/2017 18:02

    הקרן ביצעה באופן רטרואקטיבי תשלום הפרשי קצבה לנכה המוכר אצלה 100%נכות, לגבי סכומי הפרשים אלה היתה צריכה הקרן לשלם דמי גמולים .אלא שמדוח הפקדות עולות 2 אפשרויות האחד שהקרן כלל לא שילמה בגין הפרשי הקצבה דמי גמולים, והשניה שהקרן שילמה דמי גמולים בגין הפרשי קצבה בסכומים זעומים ולא נכונים.

    במצב כזה בו לא ברור מה קרה ועל מנת לשמור על מלוא הזכויות בקרן כך שכל האפשרויות יהיו מכוסות מה צריך לדרוש מהקרן : (האם דרישה האומרת לקרן שתשלם דמי גמולים בגין הפרשי הקצבה הרטרואקטיביים ו/ או שככל ששילמה דמי גמולים שתתקן את התשלומים ששילמה? ) הינה מתאימה ונכונה?

    • דמי גמולים
      עו"ד ארתור בלאייר | 04/10/2017 06:23

      התשובה בגוף השאלה: תחילה יש לברר מהי הטעות בחישובי הקרן ואחר-כך לדרוש את תיקונה. כדי לברר את הטעות ממליץ להסתייע בשירותיו של יועץ פנסיוני מקצועי. בהצלחה.

      בברכה,

      ארתור בלאייר, עו"ד
      מנהל פורום דיני ביטוח

      בלינסון1, הרצליה
      טל': 09-8808191; מייל: arthur@i-lawyer.co.il