קללות וגידופים במקום העבודה

  • הוצאת דיבה/לשון הרע/הטרדה
    ול | 14/09/2017 15:11

    שלום,
    אודה לך אם תוכל לעזור לי,
    אני עובדת במקום שנתיים וחצי. אני על תקן סטוד טית ובאותו תפקיד יש מישהו שעובד חברה קבוע.
    העבודה שלנו היא שווה..
    לפני כמה חודשים היה לנו ויכוח והוא קרא לי מטו טמת, איימתי עליו עם מאשבי אנוש והוא עלה לממונה שלי ואתחיל לכלכך שאני עובדת לא טובה.. לאחר מכן הגיעה למחלקה שלנו ואמר לאנשים שעובדין פה "הייתי שם אותה מתחת לשולחן שתמצוץ לי" הם דיווחו לי על זה אבל בחרתי לא לדווח כי הוא מבוגר (60) ולא רציתי לפגוע בו או בפרנסה שלו.
    מאז לא כל כך דיברנו חוץ מעניניי עבודה, אני אמורה לעזוב את המקום העבודה הזה בעוד מספר ימים כי נגמר לי החוזה.. בתחילת השבוע היה לנו ויכוח בנוגע לעבודה ואז הלך לעובד אחר להתחיל לכלכלך לאחר ששם לה שאני עומדת מאחוריו הוא הסתובב אלי מול כולם וצעק עם הוספת תנועת יד "תעופי מפה כבר תעופי"
    לאחר מכן אמרו לי שהוא אמר "היא הייתה באילת עכשיו כנראה לא קיבלה מספיק" בחרתי שלא לשתוק ולדווח על זה למשאבי אנוש בעבודה.. היום הוא גילה שהגשתי תלונה הגיעה למשרד ופנה אלי בשלל קללות "נבלה, מיץ של הזבל..." וטען שהולך להגיש תלונה במשטרה מחר בבוקר על הוצאת דיבה על ידי...
    יש לציין שיש לי עדים לכל המתרחש וכן גם הקלטות שהצלחתי להקליט.
    רציתי לדעת אם אכן יכול להגיש נגדי תלונה (לעולם לא דיברתי לא יפה עליו)
    והאם יש לי עילה להגשת תלונה לפיצויים?
    יש לציין שאני עובדת בארגון גדול וחזק.

    תודה מראש

    • קללות וגידופים במקום העבודה
      עו"ד בן קרפל | 02/10/2017 13:06

      שלום רב,

      בכדי לתת תשובה מכבדת אמליץ לך לפנות לעורך דין העוסק בתחום לשון הרע והוצאת דיבה, צריך לשמוע את ההקלטות ולהחשף לחומרים שאת טוענת שאת מחזיקה בידך ורק אז ניתן יהיה לחוות דעה בכל הקשור להגשת תביעה.

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com