נהג חדש וביטוח רכב

  • נהג חדש וביטוח רכב
    דויד | 21/08/2017 18:55

    שלום
    אישתי בתהליך של משרד הפנים לאזרחות (טייואן)- כבר שנה וחצי
    אנחנו כרגע בחול והיא עשתה רשיון רכב סופסוף
    יש לי כמה שאלות להבהרה כי אני לא מצליח להבין
    -לפי החוק רשום שנהג זר יכול לנהוג שנה מכניסתו לארץ.
    בזמנו לאישתי לא היה רשיון ועכשו יש לה - זה אומר שהיא תוכל לנהוג במהלך שנה שנחזור ותצטרך לשנות לרשיון ישראלי?
    במידה שהיא יכולה לנהוג- היא תחשב כנהג חדש- היית ממליץ לעשות ביטוח לכל נהג מעל 35 או לעשות ביטוח נהג חדש וביטוח עליי?האם יש הבדל בביטוחי רכב?
    תודה

    • נהג חדש וביטוח רכב
      עו"ד גיל קראוס | 27/08/2017 14:51

      שלום רב,

      נא הפנה את שאלותיך למשרד הרישוי ולסוכנות ביטוח, שכן אין עניין משפטי בשאלות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il