מה עושים לאחר תאונה עם רכב גנוב

  • תאונה עם רכב גנוב מי משלם על הנזק
    כפיר שרון | 19/08/2017 02:06

    התנגש בי רכב שהנהג טוען שנגנב והנהג הגיע במקרה וראה את התאונה הרכב שלי חנה בשעת התאונה ולא הייתי ליד הרכב בשעת התאונה בכדי לדעת לרכב שהתנגש בי לא היו סימני פריצה גניבה הביטוח בכל אופן לא מוכן לשלם על הנזק לרכב שלי

    • מה עושים לאחר תאונה עם רכב גנוב
      עו"ד ערן אלזם | 23/08/2017 12:01

      כפיר שלום,

      מאחר ותביעתך נדחתך ע"י חברת הביטוח, אמליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ פרטני מעו"ד העוסק בתחום.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com