אם יש אפשרות, תעלה כאן את הסרטון, אם לא עמדת או

  • דוח חניה לא צודק
    איתי ולנטי | 09/08/2017 17:58

    שלום, לפני כשנה קיבלתי דוח חניה בעודי ברכב מונע אנסנ לקצר את הסיפור, נכנסתי לחניית הרכבת בעכו כדי לאסוף את אחותי,(בשעת ערב עמוסה בדרכ ועוד יותר שאני הגעתי כי התעכבה רכבת ), בכל מקרה היה עומס רציני באותה חניה ועוד לפני שהספקתי להגיע לפנים החניה אחותי הגיחה ונכנסה לרכב לאחר מכן התקדמתי עד קצת ונכנסתי אל תוך חניה(חניית נכה) רק בשביל לבצע פניית פרסה יש לציין שלא היה מקום אחר עומס עצום, בזמן שנכנסתי לזה שהתחלתי לצאת צץ לו פקח שהחליט לתת לי דוח שאני חונה בחנייץ נכה, ניסיתי להסביר הכל לא הלך הגשתי בקשה חביטול היום נודע שלא התקבל הביטול ואם אני רוצה לגשת למשפט, בידיי הוכחות חותכות של הפקח של המצב סרטון מצלמת דרך תמונות ועדיים, השאלה איך אני יציג את זה במשפט האם אני יקבל עורך דין מטעמם או להבדיל שווה לקחת עורך דין בשביך 1000 שח דוח חניה עירוני?, האם אני צודק בחפותי בכלל?

    • אם יש אפשרות, תעלה כאן את הסרטון, אם לא עמדת או
      חיים | 09/08/2017 18:27

      חנית או עצרת בשטח המיועד לחנית נכה אלא הרכב היה תמיד בתנועה (אין חשיבות למהירות) בקש להשפט, הבא את העדים, סרטון וכל מה שיכול להוכיח שהרכב היה בתנועה, אין צורך בעו"ד למרות שהוא יכול לעזור, במידה ותזוכה אתה יכול לתבוע את העיריה על הוצאות.

      • סרטון
        איתי ולנטי | 09/08/2017 19:37

        אין אפשרות לעלות חכאן סרטונים בכל מקרה הרכב כביכול עמד לערך כדקה ואפילו פחות (יש זמן מוצג במהלך הסרטון) אבל לא היה לי כל מטרה או כוונה לחנות או לעמוד לאורך טווח אלא רק כדי לסיים שיחת טלפון ולצאת ורואיםמושומעים בסרטון מה גם שרואין שאספתי את הנוסעת לרכב עוד לפני הכניסה לחניה ורק בשביל לצאת..

        • חלה כל עצירה, עמידה או חנייה בתחום החניה
          חיים | 09/08/2017 20:05

          (הגדרת תמרור 437) המיועד לנכה , תחליט אתה האם נעברה עבירה או לא

          • חוק תמרור
            איתי ולנטי | 09/08/2017 20:13

            אבל לא היה לי צורך להשאר או להתעסק במקום או אלף דברים אחרים, רק לצורך פנייץ פרסה לא היה שום מקום אחר להסתובב בו מלבד להפריע לתנועה עצמה ( נתיב וקצת) שגם ככה היה פקוק ועמוס ולא היה מקום לזוז שם באותו היום ..

        • חניית נכים
          יעקבי | 09/08/2017 20:21

          שלום איתי,
          בגרסה ראשונה טענת שפלשת לחניית הנכים כדי לבצע פניית פרסה. ניחא. מתקבל.
          בגרסה שניה טענת שעצרת בחניית הנכים כדי לסיים שיחת טלפון. זו כבר עבירה!
          כפי שציין קודמי (חיים) תקנת תעבורה 72 (א)(16) אוסרת כל עצירה, עמידה וחניה בתחום חניית הנכים.