תרגום ספר

  • תרגום לעברית של חלק מספר ישן
    בנימין | 06/08/2017 11:05

    שלום,מדובר על "הספר הגדול של AA"https://en.wikipedia.org/wiki/The_Big_Book_(Alcoholics_Anonymous)הספר יצא לאור בארה"ב לפני למעלה מ-80 שנה, הזכויות עליו מוחזקות בידי ארגון AA בארה"ב. בישראל תורגם רוב הספר לפני למעלה מ-24 שנים ברשות הארגון בארה"ב.ישנו חלק של הספר שלא תורגם בזמנו, ואנו רוצים לתרגם ולהפיץ אותו ללא כוונת רווח. יצויין שהספר עצמו נמכר ברחבי העולם ללא כוונת רווח, וארגון AA שמחזיק בזכויות אינו דורש תמלוגים מהמדפיסים והמתרגמים באישור.במענה לבקשתינו אמרו לנו בארגון AA בארה"ב שהם מאשרים לתרגם רק לחברים בארגונם.האם נוכל לתרגם ולהדפיס ולהפיץ את החלק הזה?תודה.

    • תרגום ספר
      עו"ד אפי אהרונוב | 08/08/2017 11:03

      בנימין שלום,

      הפורום מיועד למתן מענה לשאלות משפטיות עקרוניות ולא ניתן לתת במסגרתו יעוץ משפטי פרטני ו/או לתת או לשלול מתן "תעודות הכשר" לפעולה זו או אחרת. בכל מקרה לאור מה שתיארת הרי שהכי בטוח לפנות אל בעלי הזכויות ולקבל הסכמה (כמובן צריך לוודא מי בעלי הזכויות ומה טיב ההסכמה).

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מיקוניס 3, תל-אביב
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il