האם לחתום על הסכם בשמי או בשם םהחברה ?

  • התייעצות בעניין מציאת משקיע למיזם
    ארם גוגה | 11/07/2017 12:12

    שלום,
    אני מעוניין לחתום על הסכם חיפוש משקיע למיזם שאני מרים.
    את התשלום שיגיע למי שימצא לי משקיע ארצה לשלם מהחברה החדשה שתקום כאשר יגיע המשקיע. עד אז, אני מתלבט האם לחתום על הסכם ה"פיינדרס פי" בשמי הפרטי כאדם פרטי מול אלו המחפשים לשדך לי משקיע או לחתום כחברה הקיימת שלי (שלא תהיה החברה של המיזם החדש בה יש גם שותפים שיהיו לא רלוונטיים למיזם החדש).

    תודה

    • האם לחתום על הסכם בשמי או בשם םהחברה ?
      עו"ד ענבל תמם | 17/07/2017 12:10

      שלום רב,

      לחתימת חוזה בשמך או בשם החברה, השלכות רבות.

      ככל ומדובר בהקמת חברה, אמליץ שתיוועץ בעו"ד שעוסק בדיני חברות.

      תוכל להפנות את השאלה בפורום המקביל, שעוסק בדיני חברות ועו"ד מנוסה ישמח לסייע לך.

      בהצלחה
      בברכה,

      ענבל תמם, עו"ד
      מנהלת פורום דיני חוזים

      המשוט 6, יבנה
      טל': 050-2551800; מייל: inbalta2@gmail.com