שימי כאן את תמונת התמרור, יש ךבדוק האם התמרור

  • גרירה + דו״ח
    צ | 25/06/2017 09:21

    היום קרה לי מקרה הזוי. יש לי עסק ביפו ותמיד מתפללת שאמצא חניה באפור על מנת שלא אצטרך להפעיל מוקד חניה בתשלום. היום הגעתי לעבודה ולשמחתי הרבה הייתה חניה פנויה ברחוב מרזוק ועזר מול בית 11 באפור. חניתי את הרכב ועליתי לעבודה. אחרי כשעתיים ראיתי מבעד לחלון שמעלים לי את הרכב על גרר. רצתי מייד החוצה ושאלתי את הפקח לפשר העניין. מסתבר שלפני 3 ימים , כחלק מניסוי תרמו 2 חניות לטובת אוטותל ! הפקח לא הסכים בשום פנים ואופן להוריד את הרכב שלי מהגרר ואני נאלצתי לנסוע לדולפינריום ולשחרר את הרכב תמורת 439₪!!! כמובן שעל שמשת הרכב חיכה לי גם דו״ח ע״ס 250₪. א. הרי חניתי במקום שעד לפני 3 ימים היה מותר לחניה ואפילו ללא תשלום, למה צריך לגרור רכב שלא מהווה שום מפגע בטיחותי? ב. אמנם שמו שלט חדש , אבל כיוון שאני יודעת שניתן להחנות שם לא הרמתי את עיני לחפש שלט. הם לא צריכים לשים קודם אזהרה על הרכב לפני שגוררים ולסמן אותו? אין גם שום סימון על המדרכה כמו שעשו במקומות אחרים שבהם החליטו להנהיג את ״אוטותל״. מה עלי לעשות בעניין?

    • שימי כאן את תמונת התמרור, יש ךבדוק האם התמרור
      חיים | 25/06/2017 10:04

      אושר ע"י ועדת תנועה עירונית, האם יש החלטטת מועצת העיר לגבי שמירת מקום לאוטותל, האם הדבר קיבל את האישור וחוקק בחוק עזר עירוני
      שימי קודם את תמונת התמרור בקשי מנציב תלונות הציבור בעיריה אישור של ועדת תנועה ואז נבדוק בחוק
      לידיעתך, אם התמרור הוצב שלא כדין, תוכלי לתבוע את העירייה על כל ההוצאות שהיו לך

      • קובץ מצורף גרירה+דו"ח
        צילה | 25/06/2017 16:17

        תודה על התגובה המהירה ניסיתי לשלוח קודם ואין לי מושג אם הגיע אז שולחת שוב. מצרפת גם תמונה של חניה שייעדו לרכבי אוטותל ברחוב צפת בתל אביב ושם זה נראה אחרת לגמרי. לא מצליחה לשלוח 2 תמונות

        • התמרור תקין, כדאי לבדוק בעירייה האם אושר ע"י
          חיים | 26/06/2017 12:47

          ועדת תנועה והאם הוחלט על שמירת מקום לאוטותל בישיבת מועצת העיר, ללא אישור והחלטה של 2 הגופים הנ"ל, התמרור חסר חשיבות