צו חיפוש

  • סמכות ואחריות שופט במתן צווי חיפוש ותפיסה
    אייל | 15/06/2017 11:57

    מה חובתו של שופט במתן אישור לצו חיפוש ותפיסה במחשב? האם הוא יכול לאשר בקשה להוצאת צו ללא אזהרה בחוק? אני נמצא בסכסוך גירושין עם אישתי שבמסגרת ההליך ,באו אלי שוטרים הביתה עם העתק צו לחיפוש במחשב בלי פרטי המבקש , אזהרתו בחוק ע"י השופט ונימוקים של השופט לאישור? האם קיימת חובה כלשהי של שופט על פי חוק ?

    • צו חיפוש
      עו"ד ירון שבס | 16/06/2017 15:33

      שלום רב,
      אם הבנתי את שאלתך נכון, אתה שואל האם יש סמכות לשופט לאשר צו חיפוש ללא אזהרה וללא פירסום מבקש הצו על הצו.
      אם אלו השאלות אז התשובה להן היא שיש לשופט סמכות.

      מקווה שסייעתי לך

      בברכה,

      ירון שבס, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך מנחם בגין 65, תל אביב
      טל': 052-6316993; מייל: yaron@sheves-law.co.il