תביעת סכום קצוב

  • ,תביעה לסכום קצוב בהוצאה לפועל
    אריאלה | 13/06/2017 20:50

    הוגשה נגדי תביעה לסכום קצוב בהוצאה לפועל על ידי פלאפון. אני החייבת מס' 2 והגרוש שלי החייב מס' 1. המנוי הינו ע"ש הגרוש שלי ו/או על שמי. העסקאות עליהם מסתמכת התביעה הינן עסקאות אשר הגרוש שלי בצע לבד, חתומות על שמו בלבד, ונעשו שלא בהסכמתי וללא ידיעתי,ואף חוייבו בכרטיס האשראי שלי כאשר פלאפון אף לא טרחה ליידע אותי על ביצוע העסקאות הנ"ל ולא ביקשה את אישורי לביצוע העסקאות הנ"ל, כל פניותי לפלאפון כי יסירו את שמי מהמנוי וכי יפסיקו לבצע עסקאות שהגרוש שלי מבצע על חשבון הכרטיס שלי, לא נענו בטענה כי אינם יכולים לשנות את "שם הלקוח" שהינו שמעון ו/או אריאלה. משכך, ביטלתי את הוראת הקבע של פלאפון מכיוון שהגרוש שלי עושה בכרטיס שלי כבשלו, וחברת פלאפון מאפשרת לו להשתמש בכרטיס שלי בכל פעם ברצונו לעשות עסקה , שדרוג פלאפון, הוספת מנוי, ו/או כל עסקה אחרת, הוא עושה בכרטיס שלי וחב' פלאפון מאפשרת לו לבצע כל עסקה דרך הכרטיס שלי ואני לא מעוניינת לשלם עבור הפלאפון של הגרוש שלי. האם יש להם זכות לתבוע אותי? יתרה מכך לגרוש שלי יש תיק איחוד בהוצאה לפועל, האם במסגרת ההתנגדות שברצוני להגיש אני יכולה לבקש כי יצרפו את תיק ההוצאה לפועל הזה לתיק האיחוד שלו?

    • תביעת סכום קצוב
      עו"ד צבי וישנגרד | 15/06/2017 19:38

      אריאלה שלום,
      על פניו עומדות לך טענות הגנה טובות, מומלץ כי תפני לעו"ד על מנת שיסייע לך להגיש התנגדות לביצוע התביעה.

      בברכה,

      צבי וישנגרד, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      תובל 11, (בית לז-רום) רמת גן
      טל': 03-9786685; מייל: zvi@zvilaw.co.il

    • תיק הוצאה לפועל
      אריאלה | 19/06/2017 14:29

      לעו"ד וישנגרד שלום רב, תודה רבה על תשובתך, זו שוב אריאלה בענין התביעה לסכום קצוב. כידוע, הוגשה נגדי תביעה לסכום קצוב בו אני נתבעת 2 , בתביעה יש 2 נתבעים, מבירור שערכתי בלשכת ההוצאה לפועל הוברר כי תיק ההוצאה לפועל רשום אך ורק על שמי ואין עוד חייב, אני החייבת היחידה בתיק ההוצאה לפועל, בזמן שהתביעה הינה על שם שני הנתבעים, זה דבר מוזר ותמוה, מה עלי לעשות ? איך ייתכן דבר כזה, האם יכול להיות בגלל שלנתבע 1 יש איחוד תיקים? כל העסקאות וההסכמים עליהם מסתמכת פלאפון, חתומים אך ורק על ידי הנתבע מס' 1 , אבל בהוצאה לפועל אני החייבת היחידה, איך ייתכן דבר כזה ?