השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • כתיבת ספר
    נירה | 13/06/2017 09:28

    במסגרת כתיבת ספר שבו מסופר על ילד מאומץ שהוריו המאמצים רוצים להבריח אותו לחו"ל, הנני מעוניינת לדעת איזה עונש נותנים במידה והם נתפסים כאן בארץ?
    אשמח לקבלת פרטים בהרחבה בכדי שנדע לשלב זאת בעלילה.
    תודה מראש!!

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 14/06/2017 08:49

      פורום זה נועד לתת ייעוץ ראשוני בלבד ובלתי מחייב לשאלות הגולשים- ונראה שאם את מעוניינת לעשות עבודה רצינית, ראוי לראיין סניגור בתחום.
      בשולי הדברים, אף השאלה אינה ברורה, שכן ככלל ילד מאומץ ככל ילד ביולוגי זכאי לטוס עימם לחו"ל ואף לחיות עמם בחו"ל מבלי שהדבר יחשב "כהברחה" או ביצוע עבירה פלילית- כך שיש לקבל את מלוא הנתונים והנסיבות  של עלילת הסיפור כדי להבין מדוע את מכנה זאת "הברחה" וכאמור הפורום אינו המקום המתאים לכך.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך אבא הילל סילבר 12, מגדל ששון חוגי, רמת גן
      טל': 03-6126260; מייל: amir@morashti.co.il