החשבון בנק שלי עבר לחובב

  • החשבון בנק שלי עבר לחובב
    הנרי מדר | 23/05/2017 12:44

    שלום שמי הנרי מדר אני מגיל 15 בבנל לקחתי הלוואה מהבנק ונשאר לי תשלום אחרון שלא שילמתיבגלל שנכנסתי לכלא מתאריך 23.6.15 עד15.2.17שהשתחררתי אמרו לי שחשבונך עבר לחובב ואתה לא יכול יותר לעשות פעולות בחשבון
    למעט הוצאת כספי הנכות שאני מקבל מביטוח לאומי היה לי אז בזמנו מסגרת עד3000 וכל חודש הייתי משלם 1020 שח להלוואה והייתי אמור להיות במינוס 4000 שח עכשיו הם העבירו לי תחשבון לעורך דין  והם רוצים 7000אלף ואני
    לא יודע מה לעשות אין לי תכסף הזה אני מתקיים מב.ל אני לא עובד יש לי חמישה ילדים ואשתי עובדת חצי משרה אנא ממך אשמח שתעזור לי
    לפתור את הסוגייה להגיע איתם לאיזה הסדר ושיורידו לי את הפיגורים והריביות אשמח אם תיצור איתי קשר הנרי מדר

    • החשבון בנק שלי עבר לחובב
      עו"ד אבי זילברפלד | 23/05/2017 22:34

      שלום רב,

      מציע שתפנה ללשכה לסיוע משפטי או לפרו בונו של לשכת עוה"ד.

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il