אני בפש"ר והבנק מבקש אישור שיש לי רק חשבון 1

  • אני בפש"ר והבנק מבקש אישור שיש לי רק חשבון 1
    נפתלי,ע | 16/05/2017 11:44

    יש לאשתי חשבון בבנק בתחילת ההליך של הפש"ר הבנק עצר את כל האשראי ללא התרעה, אחרי שבוע הסבירו שזה בגלל הפשר ומאז יש לאשתי כרטיס דיירקט שמאושר בפש"ר, עכשיו אחרי שנה פתאם הבנק עצר לה את החשבון כשיש בחשבון כסף, אחרי שבוע של הטרדה התברר שהאגף המשפטי עצר את הפעילות של החשבון עד שנביא אישור שיש לה רק חשבון 1 פעיל כמו שכתוב בצו של הכונס.
    פניתי לעו"ד שלי ולמנהל המיוחד אבל אף אחד לא יודע להמציא כזה אישור.
    האם זה בכלל חוקי לבקש כזה אישור? הרי הצו כינוס לא מורה לבנק לבדוק את זה, זה הנחיה של הכונס, ואם היא עוברת על ההנחיה זה בינה לבין הכונס/המנהל האישי.
    וגם איזה אישור יש להם להחזיק בכסף?
    היא בקשה לסגור את החשבון והם גם לא הסכימו

    • אני בפש"ר והבנק מבקש אישור שיש לי רק חשבון 1
      עו"ד אבי זילברפלד | 17/05/2017 22:58

      שלום רב,

      התנהגות הבנק אכן תמוהה. מציע שתפנה בתלונה לתלונות הציבור באותו בנק, ובמידת הצורך גם למפקח על הבנקים.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il

      • אין תגובה בתגובה  לת
        נפתלי ע | 18/05/2017 10:16

      • הסתדרתי אחרי שביקשתי דף רשמי של הבנק איזה מסמכי
        נפתלי ע | 18/05/2017 16:50

        ראשית תודה על התשובה.
        הסתדרתי אחרי שביקשתי מהם דף רשמי של הבנק איזה מסמכים דרוש, ואז לא הסכימו בסוף המנהל דיבר בטלפון והחזיר פעילות של החשבון בלי שום אישור העיקר לא להביא רשום מה הם מעוניינים.
        השאלה האם אפשר לתבוע אותם על תקופה הזאת, עוגמת נפש, והחזקת כסף שלא כחוק?

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 19/05/2017 14:59

          שלום רב,

          שמחתי לשמוע שהתעקשותך הביאה להצלחתך.
          ככל שתוכיח נזקים - וודאי שאתה רשאי לתבעם.

          שמחתי להיות לעזר,

          בכבוד רב,

          זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
          מנהל פורום בנקאות

          "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
          טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il