לשון הרע על ידי לקוח בחנות בגדים .

  • לקוחה לא מרוצה
    מירי | 27/04/2017 11:06

    יש לי חנות בגדים, הגיעה מישהי אחרי שבועיים שעשתה קנייה ב800 ש"ח וביקשה לקבל החזר כספי כי היא לא מרוצה מאיכות הסחורה, כמובן שאמרתי לה שלא ניתן וכו'... מבלי שהספקתי לשים לב, היא התחיל להשתולל בחנות, ולזרוק לי בגדים על הרצפה, החנות נמצאת ברחוב מרכזי וכולם ראו ושמעו את הקללות ואת ההשמצות עליי ועל החנות. היא יצאה מהחנות רק אחרי שהמשטרה הגיעה. יש לי את הפרטים שלה ואני רוצה לתבוע אותה. האם יש לי סיכוי?

    • לשון הרע על ידי לקוח בחנות בגדים .
      עו"ד בן קרפל | 27/04/2017 11:30

      מירי שלום רב,

      על פי המתואר נראה כי יש לך עילת תביעה על פי החוק, כמובן שצריך לשמוע את הסיפור בפירוט הנדרש בכדי לתת יותר פרטים, אבל על פניו נראה שיש לך עילת תביעה.

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com