קבלת רשימת יירי הבית המשותף מהקבלן

  • תשלום ועד
    רויטל | 25/04/2017 15:00

    שלום,
     הנני חברת נציגות בית משותף אשר מנהלת בניין בעניין תחזוקה וניקיון. נתקלתי בבעיה שהקבלן לא משתף עימי פעולה בעניין מסירת פרטי רוכשי הדירות על מנת שאוכל להסדיר עמם תשלומים.
    בנוסף, הבניין טרם נרשם בטאבו כך שגם את המידע הזה אין באפשרותי להשיג.
    כמו כן, רוב הדירות מושכרות ואף השוכרים לא משתפים פעולה.
    אשמח לדעת מה הדרך בה אוכל להשיג את פרטי בעלי הדירות? האם פניה למפקח היא הפתרון?

    • קבלת רשימת יירי הבית המשותף מהקבלן
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 26/04/2017 18:53

      שלום רויטל,

      כדאי לכתוב לקבלן ולדרוש שיאכוף את חוזה המכר (בהנחה שהוא כולל הוראות בדבר החובה לשאת בהוצאות הבית המשותף החל ממועד מסירת החזקה) על הדיירים הנוספים בבניין.
      ככל שלא יעשה כן, תוכלי לתבוע ממנו מתן הפרטים כאמור, או לתבוע ממנו את תשלום דמי הועד בגין הדירות אשר את פרטי רוכשיהן הוא מסרב לתת.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית הדר דפנה, שדרות שאול המלך 39, ת"א
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com