תקנון הבית משותף החדש

  • תקנון הבית המשותף החדש
    ארז | 21/04/2017 12:28

    ביצעו בבניין תמ"א 38, ביקשנו במסגרת התמ"א לקבוע מספר תקנות בתקנון הבית המשותף החדש.
    היום אחרי שעבר למעלה מחצי שנה מסיום הפרוייקט התקנות אמורות כבר להיות כתובות בתיק של הבניין. (העו"ד שייצג אותנו מבוגר, בפרט אחרי עיכובים של שנים, והדיירים חוששים שמא הוא שכח, אנו דואגים להזכיר לו פרטים ששכח)
    1. כיצד ניתן לבדוק את התקנון החדש בבניין שלנו? אם הבנתי נכון, מהאתר של הטאבו שעיון בתקנון עולה כסף, יש דרך שאוכל לבדוק ללא תשלום?
    2.האם אמור להיות לעו"ד שייצג אותנו את התקנון הזה? האם מקובל שהטאבו שולח לעו"ד שייצג את הדיירים העתק?

     אשמח מאוד אם תוכל להגיד לי כיצד להגיע לתקנון הבית שלי החדש כדי שאוכל לעיין בו. (אני מעדיף בעיקרון לפנות בעצמי מבלי להשתמש בעזרתו של העו"ד שייצג אותנו)

    • תקנון הבית משותף החדש
      עו"ד אילן הלוי | 24/04/2017 20:00

      ארז שלום

      ראשית - מציע שתוודא אם בכלל תוקנו מסמכי הבית המשותף. תוכל לעשות זאת על ידי הוצאת נסח טאבו של הדירה שלך דרך האינטרנט (אגרה 15 ש"ח). פשוט תחפש בגוגל את האתר הממשלתי להוצאת נסח טאבו.

      שנית - תבדוק אם רשום שם "תקנון מוסכם, ואם כן ממתי. אם כתוב "תקנון מצוי" או שתאריך תקנון המוסכם הוא ישן - אז כנארה עד לא ביצעוד בר.

      שלישית- ורק אם הגעת למסקנה כי תוקןכבר התקנון החדש - ניתן להזמין את מסמכים הבית המשותף גם כן דרך האינטרנט.
      http://fileextractor.justice.gov.il/TabuSearchDocuments/Search

      יש לשלם אגרה של 33 שח. תקבל את המסמכים סרוקים במייל.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com