מזונות רטרואקטיביים

  • גירושים
    סימה | 28/03/2017 22:38

    היי..אני אמא ל 4 ונמצאת בתהליל גירושים כבר שנה וחצי . אני לא עובדת ולא תבעתי מזונות אשה כי ריחמתי על בן הזוג..אבל הוא מאז לא מפסיק להתעלל בי ובילדים.
    האם אפשר לתבוע עכשיו מזונות על תקופה אחורה וכמה זמן אחורה ניתן לעשות זאת ?
    תודה

    • מזונות רטרואקטיביים
      טו"ר יצחק עמרני | 01/04/2017 20:27

      שלום לך,
      בעיקרון התשובה לכך שלילית לצערי, אולם בתנאים מסויימים ניתן לתבוע את הבעל לשלם את הכספים שאת הוצאת על מזונותיך, זו לא בדיוק תביעת מזונות אלא תביעה להשבת כספים.

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com