השגה על החלטה של קרן פנסיה

  • האם הנל מהווהו השגה בעניין רפואי או שלא בעניין רפו
    אלמונית | 13/03/2017 14:22

    כאשר ועדה רפואית שצריכ ה להחליט לגבי קצבה סיעודית  אינה מתייחסת כלל לעניין השגחה אשר
    אליו היתה צריכה להתייחס (התייחסה רק לעניין פעולות היום יום). האם השגה על  כך היא השגה בעניין רפואי או בעניין שאינו רפואי

    • השגה על החלטה של קרן פנסיה
      עו"ד ארתור בלאייר | 15/03/2017 13:36

      אין כאן שחור ולבן. תלוי בשאלה כיצד העמית מעוניין להגדיר את החלטת הקרן. ניתן לפרשה כעניין רפואי (ולדעתי, נכון יותר), אך ניתן לפרשה גם כעניין שאינו רפואי (אי-שקילת שיקול רלוונטי). הכל תלוי בנסיבות המקרה.

      בברכה,

      ארתור בלאייר, עו"ד
      מנהל פורום דיני ביטוח

      בלינסון1, הרצליה
      טל': 09-8808191; מייל: arthur@i-lawyer.co.il