טיוטת הסכם

  • טיוטת הסכם בין נותן שרות(מנקה)למקבל(דיירי בנין)
    אלון | 23/02/2017 06:57

    שלום רב.
    בהמשך לשאלתי מאתמול-אני מנסח טיוטת הסכם בין מקבלי בשרות(דיירי הבנין כאשר אני הנציג שלהם)ובין נותן השרות(מנקה שהוא עוסק פטור שיש לו פנקס קבלות)ושלא יהיו בינינו יחסי עובד-מעסיק:
    מציין את התאריך בראש העמוד ואז רושם:
    הסכם שנערך בין_(ורושם את שם המנקה ות.ז.)ובין נציג הדיירים (שמי ות.ז.)ואז מציין את כתובת הבנין.
    המנקה יגיע לביקור שבועי בן 3 וחצי שעות תמורת 195 ש"ח לביקור ויתן שרותי ניקיון וכנגד התשלום יוציא קבלה.
    לכל אחד מהצדדים תהיה אפשרות להודיע לצד השני על סיום ההתקשרות כחודש מראש(ואז כדאי לכתוב שצריכה להיות הודעה בכתב או שאין צורך בזה?)
    חודש העבודה הראשון הוא חודש נסיון ובסיומו כל צד יהיה רשאי להודיע לצד השני על סוין ההתקשרות.
    למען הסר ספק-מובהר בזאת שלא יתקיימו כל יחסי עובד-מעסיק בין המנקה ובין דיירי הבנין.
    ולראיה באו על החתום-ואז אני כנצידג הדיירים והוא כנותן השרות חותמים.
    האם הנ"ל נראה סביר ותקין?

    • טיוטת הסכם
      עו"ד לילך אקרמן | 26/02/2017 17:29

      שלום רב,

      ראשית איננו בודקים נסחים בפורום שנית חשוב שתדע שלא בטוח כלל שהסכם שכזה יגן עליך באם תעלה טענה על ידו של יחסי עובד מעביד וייתכן מאוד ותחויב בכל מקרה בנשיאת תשלומים סוציאליים . עצם העובדה שמביאים קבלה לא אומרת שאין יחסי עובד מעסיק יש לבחון את יתר המבחנים וכן את נושא הביטוח

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il