האם ניתן להגיש תביעה כנגד המרכז הארצי?

  • תביעה כנגד המרכז הארצי
    טל י | 20/02/2017 19:26

    שלום רב,
    נבחנתי בבחינה פסיכומטרית המנוהלת על ידי המרכז הארצי לבחינות והערכה. כידוע , במבחן זה הזמן הוא הגורם המשפיע וכל דקה חשובה. בכיתה בה התרחשה הבחינה נגזל מאיתנו דקה-שתיים בכל פרק בגלל שעונה של הבוחנת שמיהר ,
    ולראיה- כל הכיתה נבחנה עם סטופרים אישיים וכולם התלוננו שחסרה להם דקה ויותר מהזמן.
    רציתי לשאול אם אפשר להגיש תביעה כנגד המרכז הארצי במצב כזה,
    שכן שילמנו את מיטב כספנו כדי להיבחן באופן הוגן ושווה לכל הכיתות, ובפועל נפגעה הבחינה שלנו בשל ניהול בחינה לקוי של הבוחנות.
    תודה
    טל

    • האם ניתן להגיש תביעה כנגד המרכז הארצי?
      עו"ד עמירם טפירו | 27/02/2017 19:29

      טלי שלום,

      צר לי על המתואר בפנייתך יחד עם זאת נושא פנייתך אינו מתאים להתברר במסגרת של תביעה ייצוגית (בין היתר לאור הוראות התוספת השנייה לחוק).

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      דרך מנחם בגין 7, רמת גן
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@tab-law.co.il