משלוח הודעות לחייבים בהכרזה על כינוס נכסים

  • שליחת הודעה לנושים
    שולה | 16/01/2017 19:42

    קיבלתי צו כינוס , מסרתי את הצו להוצל"פ  .עכשו אני צריכה לשלוח לנושים .
    שאלתי היא האם אני צריכה לשלוח מיד את הצו עם מכתב שנמצא באתר הכנ"ר מבלי ליצור קשר עם המינהל המיוחד .
    או שאני צריכה ליצור קשר עם המינהל ואז לשלוח הודעה לנושים? כמה זמן יש לי לשלוח מיום צו הכינוס ?

    תודה על תשובותיכם

    • משלוח הודעות לחייבים בהכרזה על כינוס נכסים
      עו"ד עומר נירהוד | 18/01/2017 21:00

      שלום שולה,
      כפי שכתבת עליך לשלוח את הצו עם המכתב מאתר הכנ"ר ישירות לנושים. אין צורך לשם כך ליצוק קשר עם המנהל המיוחד. את צריכה לשלוח אותו בדואר רשום, וחשוב שתשמרי על אישורי המשלוח.
      המנהל המיוחד יצור איתך קשר לצרכי חקירה בהמשך.
      התקנות הספציפיות לא מציינות מועדים, אבל סדרי הדין מדברים על חמישה ימים. גם אם לא עשית את זה בחמישה ימים זה לא נורא, חשוב שזה יהיה תוך פרק זמן סביר, על מנת שלא תיפגע זכותו של נושה להגיש תביעת חוב.

      בהצלחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il