האם הפקח צילם את הרכב בזמן מתן הדוח

  • שינוי סעיף העבירה במעמד המשפט
    רועי | 12/01/2017 11:43

    בוקר טוב,
    - קיבלתי דוח חניה ברחוב שהחניה בו מותרת אך ורק לתושבי הרחוב (איני תושב שם)
    - ביקשתי להישפט מכיוון שהוכחתי בצילום ששלחתי שהשלט המורה על כך מוסתר בצמרתו של עץ (ואכן העיריה גזמה אותו מיד אח"כ)
    - כשבאתי להישפט וכנראה מכיוון שהבינו שהטיעון שלהם בעייתי, השתנתה העבירה לחניה עם 2 גלגלים על המדרכה.
    שאלותי:
    - האם זה חוקי/תקין לשנות במעמד המשפט את העבירה?
    - גם הטיעון השני שלהם בעייתי: כל הרחוב (דייריו) חונים עם 2 גלגלים על המדרכה בקביעות (ואין בעיה להוכיח זאת בצילומים) עקב מבנהו הצר. האם יכול להביא זאת כטיעון?
    תודה מראש לעונים?

    • האם הפקח צילם את הרכב בזמן מתן הדוח
      חיים | 12/01/2017 18:02

      להבא, לא מערערים, מבקשים להשפט ואז מציגים תמונות ואין לתביעה אפשרות לשנות את סעיף העבירה

      • שינוי סעיף אישום
        יעקבי | 12/01/2017 19:27

        שלום רועי,
        אם במהלך הדיון הודה הנאשם בעברה אחרת מזו שבעטיה נשפט אזי יכול בית המשפט להאשימו בעבירה האחרת על סמך הודאתו.