כיוון שהמעשים הם בעלי גוון פלילי

  • צו מניעה הטרדה מאיימת נגד משטרה
    אריאל | 12/01/2017 12:53

    האם אני יכולה להגיש צו למניעה הטרדה מאיימת נגד שוטר/משטרה במסגרת מילוי תפקידו?באיזה הליך עושים זאת, פנייה לבג"צ? מדובר בשוטר או/ו כמה גורמים שמנצלים את סמכותם לרעה ומנסים להפחיד אותי ולהטריד אותי בגלל שהגשתי תלונה במח"ש הכוללים שליחת שוטרים בלבוש אזרחי, דפיקות בדלת יום  ולילה ,וטלפונים מחסוי מדייום. הכל התחיל בזה שהתערבו ,לטעמי לא כדין, בהליכים אזרחיים שמתנהלים ביני לבין פרודי (תיק גירושין) וככל שטענתי בפניהם שאין להם סמכות להתערב ושלא התקשרו אלי יותר (מדובר בתיק גירושין והתלונות של בעלי לא קשורות לאלימות ולא להפרת הסדרי ראייה ) בהתחלה גנזו את התלונה שלו (כי זה עניין שמתנהל בהוצל"פ)אך לאחר שהגשתי תלונה במח"ש בגלל התבטאויות מאיימות "אני אפגע לך בילדה"  ע"י שוטר, החליטו לפתוח תיק חקירה מחדש בגלל התלונות שלי ,הגישו בקשות לצווי מעצר ותפיסה לשופטת שהעילה שציינו אינה מתיישבת בקנה מידה אחד עם תוכן החקירה ,בחקירה חקרו אותי על איומי שוטר- הכוונה לתלונות במח"ש ובעילה ציינו "זיוף החלטה של בימ"ש " דבר שלא היה ולא נברא ואין לי מושג אין השופטת אישרה צו בקלות בלתי נסבלת ללא בחינה אם קיימות ראיות וללא ציון שם של השוטר המצהיר על העילה ושהוזהר בחוק על תצהירו (היא אישרה בלי נימוקים ובלי לאפשר נוכחות של עדים).לאחר שסיימו את החקירה, עם דגש על סיימו , הגשתי בקשה לבימ"ש לדיון הוכחות על מנת לחקור ולברר על הצווים ,טפסי הבקשה וכו, מאחר ונפלו ליקויים וספק אם העתק של הצווים אינם בעצמם מזוייפים כי קשה לי להאמין ששופט בישראל מאשר צו בכזאת קלות ,גם אם זה ניתן צו מעצר לצורך חקירה, כי יש פה חוסר עניין לציבור מובהק,(הם גנזו תלונה של בעלי שטען שזייפתי החלטה של בימ"ש, דבר שלא היה ולא נברא) . בדיון השופטת לא אפשרה לי לחקור וביקשתי הוצאות כי המשטרה לא הביאו גם את הצווים המקוריים. למרות שהחקירה הסתיימה הם ממשיכים להתקשר אלי ולאיים עלי שאבוא להמשך חקירה אעפ"י שהחקירה הסתיימה..באיזו מסגרת אני יכולה להגיש ,לאיזה בימ"ש מאחר ומח"ש אינו עושה דבר וכל יום ממשיכים להתקשר אלי בגלל שאמרתי בדיון שאלחם בהם עד יום מותי שכוונתי היתה שאינני מתכוונת לוותר על הזכויות שלי. ראוי לציין שבדיון שנערך בדלתיים פתוחות אמרתי לשופטת בפני נוכחים באולם שאותו רפ"ק (במעמד הדיון שנכח ) איים עלי שאם אגיש נגדו תלונה במח"ש, הוא יתפור לי תלונה ..והנה הגשתיתלונה במח"ש וכבר טלפונים מחסוי. מה עושים? באיזו מסגרת? ראוי לציין שאין לי אגורה על התחת והנני מיוצגת בתיק גירושין מטעם הסיוע המשפטי אבל אני בוגרת משפטים (סיימתי לפני עשר שנים ללא מבחנהי הסמכה) אודה לעצתך וסיועך בעניין

    • כיוון שהמעשים הם בעלי גוון פלילי קישור
      א-ה | 12/01/2017 14:31

      מומלץ להעביר את השאלה לפורום פלילי

      פורום פלילי

      • נראה לי שהגזמת קצת עם מה שעובר עלייך.
        אליצור | 21/01/2017 15:13

        הליכי גירושין קשים לכולנו, וכשהמשטרה מעורבת- אז נוספת גם התחושה שאין בעולם על מי לסמוך. כי המשטרה תמיד תבחר צד בדיוק כמו כל אדם אחר וזה לעולם לא יהיה הצד שמרגיש צודק.

        ברור שהכי טוב זה לא להתעסק עם המשטרה או הבית משפט אבל לעיתים בן הזוג לא מסוגל לסיים את זה.

        אם הגעת עד הלום בסכסוך שלך- אז כנראה שהלכת רחוק מדי ועשית הרבה לא נכון בדרך.

        כמובן שמשפטית אף אחד לא יכול לייעץ לבוגרת משפטים.
        אבל אישית את כנראה צריכה יעוץ.

        • לא מנהל את הפורום
          עו״ד אחד | 21/01/2017 18:27

          מבקש לא לבלבל את הפונים בשטויות , אם אינך מנהל את הפורום
          הדעה האישית שלי , אם אין לך משהו חכם להגיד , אל תגיב